Per què a nosaltres? Per què comprar a la nostra botiga?

El: dimarts, juliol 19, 2016

Primer de tot, perquè som una petita empresa, familiar, que acaba d’arrancar amb molta il·lusió en temps de crisi, i encara no sabem si som valents o inconscients!

Però el més important i que t’afecta a tu, és pels productes que hi trobaràs. La raó principal i que tant sovint ens recorden avui en dia és la salut! Malgrat encara no tinguem la certificació del CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica) tots els productes de collita pròpia, es cultiven seguint la normativa que determina aquest organisme, amb molt de carinyo, de fet, és un requisit indispensable per aconseguir finalment la certificació. Els productes que no són de collita pròpia, sí són certificats pel CCPAE, és la manera que nosaltres sabem que tot el que venem té les garanties de qualitat que difonem!

Però a banda de la salut… hi ha el gust de la boca i el gust per la vida! A part de ser productes més saludables per les bones pràxis de no aplicar-hi químics ni fitosanitaris perjudicials, també són molt mes gustosos i bons al paladar! Així, es nota molt una tomata, un enciam o una col que, només s’ha ensultatat amb productes ecològics i que, a més a més, es recull just abans de ser entregat al comprador! Molts dels productes, encara arriben amb la “saba viva” a les cases, i això, es nota!

Comentaris

Deixa un comentari