2,80 €

Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.

1,00 €

Alfàbrega fulla ampla per cuinar. Aprox 50g.

7,50 €

Cabeces grans d’all sec morat.

1,80 €

Manat de bledes de fulla verd fosc o verd clar d’aprox. 800g.

3,00 €

Carbassa violí o meitat d'aproximadament 1kg.

2,00 €

Carbassa primarenca de pell gruixuda i carn groga molt dolça. Pes aproximat unitat 500g.

5,00 €

Carbassa primarenca de pell gruixuda i carn groga molt dolça. Pes aproximat unitat 1,5kg.

3,00 €

Carbassó de pell blanca. Mida mitjana.

2,60 €

Carbassó llarg de pell verda.

2,10 €

Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Molt dolça.

1,90 €

Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Carn groga.

1,50 €

Manat de 3-5 cebes tendres dolces per amanir. Ceba de Figueres o Valenciana.

3,00 €

Cogombre verd, llarg i prim. Mida variable segons collita.

2,00 €

Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer  “trinxat”.

1,20 €

Enciam de fulla molt tendra verda.

1,20 €

Enciam de fulla tendra verda.

1,20 €

Enciam de fulla tendra vermella.

1,20 €

Enciam de fulla dura dos colors.

5,00 €

Fesolet ull ros tendre, collit verd/groc, per pelar i coure.

0,25 €

Flors de carbassonera o carbassera, ideals per farcir i/o arrebossar.

7,20 €

Gingebre fresc del Perú.

0,80 €

Julivert per cuinar. Aprox 100g.

0,80 €

Menta per cuinar. Aprox 100g.

6,00 €

Mongeta tendra fina i llarga.

5,00 €

Mongeta tendra plana i llarga. Varietat Buenos Aires

2,80 €

Manat de pastanaga taronja llarga amb o sense fulla. Aprox 600g.

1,50 €

Patata blanca.

3,00 €

Pebrot groc de Girona per amanir o confitar.

3,35 €

Pebrot d’escalivar verd, pell gruixuda.

2,95 €

Pebrot verd per fregir, pell prima.

1,50 €

Ravenet vermell rodó amb fulla, manat de 200g aprox.

1,50 €

Remolatxa rodona amb fulla, aprox 600g.

5,00 €

Tomata del bitxo. Allargada, de pell dura i molta carn.

5,00 €

Tomata pera o Montserrat buida per amanir.

4,75 €

Tomata pera o montserrat plena, ideal per amanir i conserves.

4,50 €

Tomata rodona plena. Ideal per cuinar i amanir.

5,00 €

Tomata de sucar de la memella o de penjar, molt de suc i es guarda molt bé.

6,00 €

Tomata xerry en branca, varietat dolça.

Mostrant 1 - 38 de 38 elements