Cap producte
Confirmar
Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.
Alfàbrega fulla ampla per cuinar. Aprox 50g.
Cabeces grans d’all sec morat.
Manat de bledes de tots colors. Aprox. 800g.
Manat de bledes de fulla verd fosc o verd clar d’aprox. 800g.
Carbassó de pell blanca. Mida mitjana.
Carbassó llarg de pell verda.
Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Carn groga.
Ceba seca mida mitjana grossa, ideal per cuinar.
Manat de 3-5 cebes tendres dolces per amanir. Ceba de Figueres o Valenciana.
Cogombre verd, llarg i prim. Mida variable segons collita.
Enciam de fulla tendra verda.
Enciam de fulla tendra vermella.
Flors de carbassonera o carbassera, ideals per farcir i/o arrebossar.
Gingebre fresc del Perú.
Julivert per cuinar. Aprox 100g.
Bossa de 500g de mongeta del ganxet tendra pelada i congelada.
Mongeta tendra fina i llarga.
Manat de pastanaga taronja llarga amb o sense fulla. Aprox 600g.
Patata blanca.
Patata vermella Red Pontiac.
Manat de porros d’uns 700g.
Remolatxa rodona amb fulla, aprox 600g.
Tomata del bitxo. Allargada, de pell dura i molta carn.
Tomata pera o montserrat plena, ideal per amanir i conserves.
Tomata xerry en branca, varietat dolça.