Cap producte
Confirmar
Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.
Cabeces grans d’all sec morat.
Manat de bledes de tots colors. Aprox. 800g.
Manat de bledes de fulla verd fosc o verd clar d’aprox. 800g.
Carbassó de pell blanca. Mida mitjana.
Carbassó llarg de pell verda.
Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Molt dolça.
Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Carn groga.
Ceba seca mida mitjana grossa, ideal per cuinar.
Manat de 3-5 cebes tendres dolces per amanir. Ceba de Figueres o Valenciana.
Cogombre verd, llarg i prim. Mida variable segons collita.
Col arrissada de mida mitjana.
Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer “trinxat”.
Enciam de fulla tendra verda.
Enciam de fulla tendra vermella.
Enciam de fulla dura dos colors.
Fonoll de cultiu amb peu i fulles.
Gingebre fresc del Perú.
Julivert per cuinar. Aprox 100g.
Menta per cuinar. Aprox 100g.
Bossa de 350g de mongeta del ganxet tendra pelada i congelada.
Mongeta tendra fina i llarga.
Manat de pastanaga taronja llarga amb o sense fulla. Aprox 600g.
Patata blanca.
Patata vermella Red Pontiac.
Manat de porros d’uns 700g.
Ravenet vermell rodó amb fulla, manat de 200g aprox.
Remolatxa rodona amb fulla, aprox 600g.
Tomata del bitxo. Allargada, de pell dura i molta carn.
Tomata de sucar de la memella o de penjar, molt de suc i es guarda molt bé.
Tomata xerry en branca, varietat dolça.