7,21 €

Cabeces grans d’all sec morat.

1,44 €

Manat de 5-8 unitats d’alls tendres.

3,08 €

Api amb branca i fulla

1,92 €

Manat de bledes de tots colors. Aprox. 800g.

1,92 €

Manat de bledes de fulla verd fosc o verd clar d’aprox. 800g.

3,20 €

Bròcoli verd. Unitat de 500g aprox.

4,80 €

Manat de calçots. 25 unitats 

5,00 €

Carxofa de Tudela, España.

2,21 €

Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Molt dolça.

2,02 €

Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Carn groga.

2,26 €

Ceba seca mida mitjana grossa, ideal per cuinar.

1,73 €

Manat de 3-5 cebes tendres dolces per amanir. Ceba de Figueres o Valenciana.

2,40 €

Col arrissada de mida mitjana.

2,40 €

Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer  “trinxat”.

2,40 €

Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer  “trinxat”.

4,00 €

Coliflor verda

4,33 €

Cols de brusseles. Bossa de 500g.

1,15 €

Enciam de fulla tendra verda.

1,15 €

Enciam de fulla tendra vermella.

1,92 €

Escarola arrissada d'hivern.

2,88 €

Manat d’espinacs tendres d’aprox 150-200g.

1,44 €

Fonoll de cultiu amb peu i fulles.

7,00 €

Gingebre fresc del Perú.

0,75 €

Julivert per cuinar. Aprox 100g.

6,00 €

Bossa de 500g de mongeta del ganxet tendra pelada i congelada.

2,69 €

Manat de pastanaga taronja llarga amb o sense fulla. Aprox 600g.

1,73 €

Patata blanca.

1,92 €

Patata vermella Red Pontiac.

3,08 €

Manat de porros d’uns 700g.

2,00 €

Ravenet vermell rodó amb fulla, manat de 200g aprox.

1,73 €

Remolatxa rodona amb fulla, aprox 600g.

1,73 €

Xicòina, varietat entre l'enciam i l'escarola, molt gran i tendra. Blanca de dins.

Mostrant 1 - 32 de 32 elements