7,50 €

Cabeces grans d’all sec morat.

2,80 €

Api amb branca i fulla

1,80 €

Manat de bledes de tots colors. Aprox. 800g.

1,80 €

Manat de bledes de fulla verd fosc o verd clar d’aprox. 800g.

3,00 €

Bròcoli verd. Unitat de 500g aprox.

3,00 €

Carbassa violí o meitat d'aproximadament 1kg.

2,00 €

Carbassa primarenca de pell gruixuda i carn groga molt dolça. Pes aproximat unitat 500g.

3,50 €

Carbassa primarenca de pell gruixuda i carn groga molt dolça. Pes aproximat unitat 1,5kg.

2,60 €

Carbassó llarg de pell verda.

2,10 €

Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Molt dolça.

1,90 €

Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Carn groga.

1,50 €

Manat de 3-5 cebes tendres dolces per amanir. Ceba de Figueres o Valenciana.

3,00 €

Cogombre verd, llarg i prim. Mida variable segons collita.

2,00 €

Col arrissada de mida mitjana.

2,00 €

Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer  “trinxat”.

1,20 €

Enciam de fulla molt tendra verda.

1,20 €

Enciam de fulla tendra verda.

1,20 €

Enciam de fulla tendra vermella.

1,20 €

Enciam de fulla tendra verda.

1,20 €

Enciam de fulla dura dos colors.

3,00 €

Manat d’espinacs tendres d’aprox 150-200g.

0,25 €

Flors de carbassonera o carbassera, ideals per farcir i/o arrebossar.

7,20 €

Gingebre fresc del Perú.

0,80 €

Menta per cuinar. Aprox 100g.

5,00 €

Mongeta tendra plana vermellosa, perd el color vermell un cop cuita.Varietat de la terra, molt bona.

4,00 €

Mongeta del ganxet tendra que es presenta amb tavella groga, per esclovellar.

7,00 €

Bossa de 500g de mongeta del ganxet tendra pelada i congelada.

3,60 €

Moniato taronja nacional.

2,80 €

Manat de pastanaga taronja llarga amb o sense fulla. Aprox 600g.

1,50 €

Patata blanca.

3,00 €

Manat de porros d’uns 700g.

1,50 €

Ravenet vermell rodó amb fulla, manat de 200g aprox.

1,50 €

Remolatxa rodona amb fulla, aprox 600g.

5,00 €

Tomata de sucar de la memella o de penjar, molt de suc i es guarda molt bé.

Mostrant 1 - 34 de 34 elements