Cap producte
Confirmar
Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.
Albergínia ratllada, dos colors.
Alfàbrega fulla ampla per cuinar. Aprox 50g.
Cabeces grans d’all sec morat.
Manat de bledes de fulla verd fosc o verd clar d’aprox. 800g.
Carbassó de pell blanca. Mida mitjana.
Carbassó llarg de pell verda.
Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Molt dolça.
Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Carn groga.
Manat de 3-5 cebes tendres dolces per amanir. Ceba de Figueres o Valenciana.
Cogombre verd, llarg i prim. Mida variable segons collita.
Enciam de fulla tendra verda.
Enciam de fulla tendra vermella.
Enciam de fulla dura dos colors.
Flors de carbassonera o carbassera, ideals per farcir i/o arrebossar.
Gingebre fresc del Perú.
Julivert per cuinar. Aprox 100g.
Bossa de 500g de mongeta del ganxet tendra pelada i congelada.
Ocra, cultiu d'origen Africà. Es pot cuinar bullint, arrebossant o fregint.
Manat de pastanaga taronja llarga amb o sense fulla. Aprox 600g.
Patata blanca.
Patata vermella Red Pontiac.
Pebrot groc de Girona per amanir o confitar.
Pebrot d’escalivar verd, pell gruixuda.
Pebrot verd per fregir, pell prima.
Remolatxa rodona amb fulla, aprox 600g.
Tomata del bitxo. Allargada, de pell dura i molta carn.
Tomata pera o montserrat plena, ideal per amanir i conserves.
Tomata rodona plena. Ideal per cuinar i amanir.
Tomata de sucar de la memella o de penjar, molt de suc i es guarda molt bé.
Tomata xerry en branca, varietat dolça.