gallines de corral
cms-img

Cal Cigarro S.L. és una empresa que neix el 2016 a Salt, rescatant tant el nom com la història familiar al món rural, antigament produint llavor, planter i carn de boví i actualment com una empresa que produeix i distribueix de manera propera i directa productes ecològics, a més del propi vincle amb aquest món rural i natural que mica en mica es va recuperant, mitjançant l'aula d’entorn rural.

IMG_20190304_214535.jpg  

Som dues generacions treballant plegades. En Miquel, que ja és el veterà del negoci, amb tota una vida d’experiència al camp i amb el bestiar de tota mena i jo mateixa, l’Alba, que vaig decidir reconvertir l’activitat familiar cap a la producció ecològica, venent hortalisses i fruites en comptes de planter, i educació i experiències del món rural, així com habilitats per la vida, en comptes de carn de vedella.

Pel que fa a la direcció de l'equip educatiu i de lleure de l'aula d'entorn rural, me n'encarrego jo mateixa, amb un grapat d'anys d'experiència en l'educació ambiental i en el lleure. Disposem d'un projecte educatiu alternatiu, amb activitats molt diverses que es desenvolupen a l'horta, a la granja i a la natura.

Pots veure el meu currículum CLICANT AQUÍ

separador