gallines de corral
cms-img

Cal Cigarro S.L. és una empresa que neix el 2016 a Salt, rescatant tant el nom com la història familiar al món rural, antigament produint llavor, planter i carn de boví i actualment com una empresa que produeix i distribueix de manera propera i directa productes ecològics, a més del propi vincle amb aquest món rural i natural que mica en mica es va recuperant, mitjançant l'aula d’entorn rural.

familia cal cigarro

Som dues generacions treballant plegades. En Miquel, que ja és el veterà del negoci, amb tota una vida d’experiència al camp i amb el bestiar de tota mena i jo mateixa, l’Alba, que vaig decidir reconvertir l’activitat familiar cap a la producció ecològica, venent hortalisses i fruites en comptes de planter, i educació i experiències del món rural, així com habilitats per la vida, en comptes de carn de vedella.

Pel que fa a la direcció de l'equip educatiu i de lleure de l'aula d'entorn rural, me n'encarrego jo mateixa, amb un grapat d'anys d'experiència en l'educació ambiental i en el lleure. Disposem d'un projecte educatiu alternatiu, amb activitats molt diverses que es desenvolupen a l'horta, a la granja i a la natura.

separador