Per fer la teva comanda cal que et registris com a client a la web, pots afegir una o més adreces d’entrega per escollir-les posteriorment (feina o casa, depenent del que et vagi  millor cada setmana, per exemple). Per afegir productes a la cistella de compra només cal clicar-hi a sobre i afegir o bé seleccionar la quantitat o pes (unitats, manats o a pes en fraccions de quart de quilo). Prèmer confirmar per formalitzar la comanda, seleccionar el mètode de pagament i la data i hora d’entrega.

Repartim a domicili a GironaSalt, Vilablareix, Bescanó, Fornells de la Selva, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles, Riudellots de la Selva, Sant Andreu Salou, Caldes de Malavella, Banyoles, Serinyà, Camòs, Cornellà de Terri, Palol de Revardit Santa Llogaia, Rabós i Sant Andreu de Terri, Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter. A escollir entre una o dues opcions de data i hora d’entrega al moment de formalitzar la comanda.

També es pot determinar una data i hora de recollida in situ, a la granja de Cal Cigarro. A partir dels dimarts a les 12:00h i fins dissabte a les 12:00h (fent la comanda almenys un dia abans si és al matí o al matí per recollir-la a la tarda)

Depenent de la zona (domicili) i el dia que es faci la comanda variaran les opcions d’entrega a domicili.

Estem treballant en una ampliació d'aquesta pàgina web per poder fer reserves d'altres serveis telemàticament, però per ara, pel que fa al lloguer d'espai de barbacoes, la sala polivalent o la contractació d'activitats diverses cal fer-ho contactant per correu electrònic o bé al 690 317 021.

No s'acceptaran comandes ni ampliacions o modificacions d'aquestes per whatsapp