3,50 €

Sabó artesà amb aloe vera

3,50 €

Sabó artesà amb espígol i cedre de l'Atlas

3,50 €

Sabó artesà hidratant amb oli d'oliva

10,00 €

Sabó artesà hidratant amb marialluïsa, patxoulí i cedre de l'Atles.Sabó artesà en forma i representació de la flor de la rosella o quiquiriquí (Papaver rhoeas). Edicions limitades!Sabó enfeltrat molt atractiu que serveix d'esponja, agradable i suau per la pell i evita que el sabó es desfaci tan ràpidament. Feltre de llana reciclable.

10,00 €

Sabó artesà hidratant amb marialluïsa, patxoulí i cedre de l'Atles.Sabó artesà en forma i representació de la flor de l'estepa negra (Cistus monpeliensis).Sabó enfeltrat molt atractiu que serveix d'esponja, agradable i suau per la pell i evita que el sabó es desfaci tan ràpidament. Feltre de llana reciclable.

3,50 €

Sabó artesà hidratant amb karité.

10,00 €

Sabó artesà hidratant amb mantega de karité.Sabó artesà colors i formes de marbre. Edicions limitades!Sabó enfeltrat molt atractiu que serveix d'esponja, agradable i suau per la pell i evita que el sabó es desfaci tan ràpidament. Feltre de llana reciclable.

3,50 €

Sabó artesà hidratant amb oli d'oliva

10,00 €

Sabó artesà hidratant amb marialluïsa, patxoulí i cedre de l'Atles.Sabó artesà en forma i representació de la papallona Atalanta (Vanessa atalanta). Edicions limitades!Sabó enfeltrat molt atractiu que serveix d'esponja, agradable i suau per la pell i evita que el sabó es desfaci tan ràpidament. Feltre de llana reciclable.

Mostrant 1 - 9 de 9 elements