Nou producte
Formatge tendre cremós de vaca Fermió de la formatgeria La Blada de la Vall de Llémena. Formatge fet amb llet ecològica de vaca 100%.
Es comercialitza amb més de 7 dies de maduració i troba el seu punt àlgid entre les 4 i 8 setmanes posteriors.
0 Article Elements
Aquest producte ja no està en estoc
Atenció: Són els darrers en estoc!
Data de disponibilitat:
Formatge de llet crua de vaca, de pasta tova i escorça florida blanca. En boca es percep el dolçor làctic i un subtil sabor amarg. La pell aporta una textura seca que contrasta amb la sensació cremosa i un lleuger sabor amarg. Elaborat amb llets ecològiques de vaques que pasturen a la Garrotxa i el Ripollès.
Elaborat amb llets ecològiques de vaques que pasturen a la Garrotxa i el Pla de l'Estany.
Te un color clar i un aroma intens i floral amb notes d’àcid que recorda els cítrics.
És una mel fosca però molt rica en minerals. Te un aroma intens i torrat i es forma a partir de secrecions d’alzines i roures.
Salsa de tomata Capell estil casolà 350g envàs de vidre
Formatge de pasta tova i pell mixta (florida-rentada), elaborat amb llet crua de vaca del Pla de l’Estany. Peça de 325g aprox.Pell és parcialment florida i la pasta és untuosa. És un formatge complex quant a sabor, i aromàticament molt intens. Es comercialitza amb un mes de maduració, i és a partir dels dos mesos quan mostra tot el seu potencial.
Cargol MITJÀPes net escorregut 180 gUnitats: de 35 a 45 cargols
Cargol MITJÀPes net escorregut 400 gUnitats: de 60 a 80 cargols
Salsa de tomata Capell alt contingut en licopè 350g envàs de vidre
Salsa de tomata amb hortalisses (samfaina) Capell Eco