És una mel fosca però molt rica en minerals. Te un aroma intens i torrat i es forma a partir de secrecions d’alzines i roures.
Oli 100% oliva arbequina sense filtrar. Garrafa de vidre amb el cul de vímet.
És una mel fosca però molt rica en minerals. Te un aroma intens i torrat i es forma a partir de secrecions d’alzines i roures.
Oli 100% oliva arbequina sense filtrar. Garrafa de vidre amb el cul de vímet.
Formatge tendre cremós de vaca Fermió de la formatgeria La Blada de la Vall de Llémena. Formatge fet amb llet ecològica de vaca 100%.Es comercialitza amb més de 7 dies de maduració i troba el seu punt àlgid entre les 4 i 8 setmanes posteriors.
Formatge de llet crua de vaca, de pasta cuita i de llarga maduració, fins a 12 mesos, que li configura uns aromes i sabors complexos, delicats i equilibrats.
Xolís Eco del PirineuTipus llangonissa de pagès. 250g aprox.Cal Tomàs - La Pobla de Segur - Pallars JussàProducte ecològic certificat
Secallona Eco del PirineuSecallona 200g aprox.Cal Tomàs - La Pobla de Segur - Pallars JussàProducte ecològic certificat
Salsa de tomata Capell estil casolà 350g envàs de vidre
Secalloneta Eco 5 unitatsSecallonetes 5 unitats 200g aprox.Cal Tomàs - La Pobla de Segur - Pallars JussàProducte ecològic certificat
Fuet ecoFuet eco 80g aprox.Cal Tomàs - La Pobla de Segur - Pallars JussàProducte ecològic certificat
Caldo ecològic de pollastreAmpolla de vidre d'1L.Cal Tomàs - La Pobla de Segur - Pallars JussàProducte ecològic certificat
Formatge de pasta tova i pell mixta (florida-rentada), elaborat amb llet crua de vaca del Pla de l’Estany. Peça de 325g aprox.Pell és parcialment florida i la pasta és untuosa. És un formatge complex quant a sabor, i aromàticament molt intens. Es comercialitza amb un mes de maduració, i és a partir dels dos mesos quan mostra tot el seu potencial.
Cargol MITJÀPes net escorregut 180 gUnitats: de 35 a 45 cargols
Cargol MITJÀPes net escorregut 400 gUnitats: de 60 a 80 cargols
Salsa de tomata Capell alt contingut en licopè 350g envàs de vidre
Salsa de tomata amb hortalisses (samfaina) Capell Eco