Patata Kennebec de la Cerdanya, la patata blanca de millor qualitat.
El contingut varia cada setmana. Almenys 8 productes diferents. Verdura i fruita.
Manat de 3-5 cebes tendres dolces per amanir. Ceba de Figueres o Valenciana.
Patata Red Pontiac de la Cerdanya, la patata vermella de tota la vida!
El contingut varia cada setmana. Almenys 6 productes diferents. Tot verdura.
Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer “trinxat”.
El contingut varia cada setmana. Almenys 10 productes diferents. Verdura i fruita.
El contingut varia cada setmana. Almenys 8 productes diferents. Tot verdura.
Formatge tendre cremós de vaca Fermió de la formatgeria La Blada de la Vall de Llémena. Formatge fet amb llet ecològica de vaca 100%.Es comercialitza amb més de 7 dies de maduració i troba el seu punt àlgid entre les 4 i 8 setmanes posteriors.
El contingut pot anar variant. Les cistelles de tardor porten taronja, mandarina, llimona, poma i figues.
Pa de motlle amb el 40% de farina d'espelta i llavors. KettererBio Pan Aleman
Cistella amb tots els elements vegetals per fer amanides. Contingut variable segons la temporada.
Oli 100% oliva arbequina sense filtrar. Garrafa de vidre amb el cul de vímet.
Contingut variable segons temporada.Exemple tardor: Patata, ceba seca, porro, pastanaga, api, nap i all sec.