Oferta!
Natura per a petits i grans

llibre "Natura per a petits i grans"

Nou producte

Llibre de natura per aprendre tot divertint-se amb família, amics, a l'escola o a l'esplai! Alba Casals Mitjà i Ponç Feliu Latorre.

PER ENVIAMENTS FORA DE GIRONA ENVAR UN CORREU AMB L'ADREÇA POSTAL! 5€ despeses d'enviament extra.

22 Elements

18,00 € IVA incl.

Vivim en un país afortunat i generós: tenim estacions de l’any ben marcades, fruits i flors en diferents moments de l’any, ocells que arriben i se’n van, recursos forestals, conreus, rius i un litoral prou ben conservat. Tothom té la natura ben a prop. Des d’un parc urbà, fins als passeigs més propers al riu o riera de la nostra vila. O fins i tot al jardí, la terrassa o al pati de l’escola.

Hem escollit un total de 41 “experiències”, enteses com a petits jocs, experiments, descobertes o tallers. Podrien haver estat moltes més, o algunes de menys, però hem mirat de seguir un equilibri entre aquelles més properes, assequibles i senzilles, i altres de més complexes i laborioses. Alhora hem procurat proposar-ne per totes les èpoques de l’any i per tots els paisatges i hàbitats més habituals, seguint un equilibri entre plantes, aigua, roques, animals o productes que ens ofereix l’entorn. Tot i això, hem procurat també recuperar-ne algunes de més tradicionals i històriques que els nostres avis feien de petits, que formen part del patrimoni immaterial del nostre país. Malgrat que el pas del temps, les noves tecnologies i l’allunyament galopant dels nostres orígens i del nostre entorn s’han cuidat d’anar oblidant-les, hem pensat que era important salvaguardar-les.

Productes relacionats

12,00 €

Segon volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. En aquest: Cirera de pastor, Salat blanc, Bleda silvestre, Borraina, Calèndula, Regalèssia, Cuscullera, Ginebró, Tarongina, Menta borda, Pa i peixet, Morella roquera, Llentiscle, Cosconilla, Gratacul, Romaní, Sàlvia,...

12,00 €

Tercer volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant.  Malva reial, Jonça, Esparreguera, Lledoner, Xicòria, Herbacol, Sempreviva, Llúpol, Flor-robí, Camamilla, Figuera de moro, Orenga, Aranyoner, Acàcia borda, Saüc, Rementerola, Pinta de Venus, Barba de cabra, Lletsó petit,...