3,00 €

Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.

2,50 €

Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.

2,50 €

Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.

2,65 €

Procedència: Horta Cal Cigarro, Salt.

7,50 €

Cabeces grans d’all sec morat.

1,50 €

Api amb branca i fulla

2,25 €

Pebrot groc de Girona per amanir o confitar.

1,50 €

Manat de bledes de fulla verd fosc o verd clar d’aprox. 800g.

1,50 €

Manat de bledes de tots colors. Aprox. 800g.

2,50 €

Bròcoli verd. Unitat de 500g aprox.

2,40 €

Carbassa xata o meitat d'aproximadament 1,5kg. Surt a 1,60€/kg aprox.

1,90 €

Ceba seca mida mitjana-gran per cuinar o amanir. Carn groga.

2,20 €

Ceba seca mida mitjana grossa, ideal per cuinar.

1,60 €

Col arrissada de mida mitjana.

1,50 €

Manat de col de fulla allargada i llisa, sense cap, ideal per fer  “trinxat”. Una de les cols amb més propietats i vitamines de totes!

2,00 €

Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer  “trinxat”.

2,00 €

Manat de col de fulla arrissada, sense cap, ideal per fer  “trinxat”.

1,30 €

Colirave verd, molt tendre.

1,00 €

Enciam de fulla molt tendra verda.

1,20 €

Enciam de fulla tendra verda.

1,00 €

Enciam de fulla tendra vermella.

1,20 €

Enciam de fulla tendra verda.

1,20 €

Enciam de fulla dura dos colors.

1,00 €

Escarola arrissada, apinyada i blanca de dins.

4,50 €

Fesolet ull ros sec.

1,20 €

Fonoll de cultiu amb peu i fulles.

0,50 €

Julivert per cuinar. Aprox 100g.

0,50 €

Manat de marialluïsa herba medicinal. Aprox 50g.

0,50 €

Menta per cuinar. Aprox 100g.

5,00 €

Mongeta tendra plana vermellosa, perd el color vermell un cop cuita.Varietat de la terra, molt bona.

4,00 €

Mongeta del ganxet tendra que es presenta amb tavella groga, per esclovellar.

4,80 €

Mongeta tendra plana i llarga.

2,50 €

Manat de pastanaga taronja llarga amb o sense fulla. Aprox 600g.

1,50 €

Patata blanca kenebecProcedència: Horta Cal Cigarro, Salt.

1,70 €

Patata vermella Red Pontiac, amb molta aigua, ideal per fregir.

3,35 €

Pebrot d’escalivar verd, pell gruixuda.

3,35 €

Pebrot d’escalivar vermell, pell gruixuda.

2,65 €

Pebrot verd per fregir, pell prima.

2,50 €

Manat de porros amb fulla d’uns 700g.

1,30 €

Ravenet vermell rodó amb fulla, manat de 200g aprox.

1,30 €

Remolatxa rodona amb fulla, aprox 600g.

5,00 €

Tomata de sucar de la memella o de penjar, molt de suc i es guarda molt bé.

Mostrant 1 - 42 de 42 elements